Henkilökuvaus ja henkilöstökuvaus


Minulla on vuosien kokemus henkilö- ja henkilöstökuvauksesta. Olen kuvannut suuriakin työyhteisöjä ympäri Suomen ja pidän huolen, että kuvausten järjestäminen on teille helppoa ja vaivatonta. Suunnittelen kuvaukset teidän toiveiden ja ehtojen mukaisesti, sekä aikataulutan kuvauspäivät puolestanne.

Kuvaan myös hallitukset ja johtoryhmät, sekä kuvapankkikuvat brändiohjeistuksenne mukaisesti.

Jos toimitte maanlaajuisesti ja kuvattavia on paljon, voidaan kuvaukset järjestää myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Kuvauspäivä voidaan järjestää myös tapahtuman yhteydessä, jolloin samalla kerralla voidaan kuvata henkilöitä teidän eri toimipisteistä.


Referenssit

Accountor Group

Accountor Groupin eri klustereille olemme järjestäneet henkilöstökuvauksia heidän omissa tiloissaan Keilaniemen Accountor Towerissa sekä heidän tapahtuman yhteydessä Tampereella. Taustoissa käytimme yrityksen omia brändivärejä ja kuvat saivat olla fiilikseltään rentoja. Kuvasimme samalla myös kuvapankkikuvia yrityksen viestintään.

Accountor Group Oyj / henkilöstökuvaus ja kuvapankkikuvaus


Basemark

Autojen lisättyä todellisuutta kehittävän Basemarkin mustavalkokuviin hallituksen jäsenet ja johtoryhmä kuvattiin eri aikaan, mutta samalla valaistuksella heidän omissa tiloissaan ja hallituksen kokouksen yhteydessä Espoossa.

Teknologiayhtiö Basemark Oy / hallituksen ja johtoryhmän kuvaus


Rune & Berg

Sisustussuunnittelutoimisto Rune & Bergille kuvasimme samalla kertaa brändivideon, henkilöstökuvat ja kuvituskuvia nettisivuille, joita voi hyödyntää myös muualla markkinoinnissa ja somessa.

Sisustussuunnittelutoimisto Rune & Berg / nettisivujen kuvituskuvaus ja henkilöstökuvaus


Tieteentekijät

Tieteentekijöiden liitolle kuvasimme uudet henkilökuvat heidän uusille nettisivuille. Kuvauspaikkana toimi heidän omat toimitilat Pasilassa.


Muita referenssejä

Henkilökuvauspaketit

Teille vai meille? Kaikki kuvaukset voidaan järjestää joko teidän omissa tiloissa, studiolla Vallilassa tai sovitussa lokaatiossa ympäri Suomen.


Premium-paketti sopii henkilöille, joista tarvitaan korkealaatuisia kuvia median käyttöön ja yrittäjille, joilla on vahva henkilöbrändi. Paketti sopii myös ryhmille, kuten yritysten hallitukset ja johtoryhmät. Premium-pakettiin kuuluu kuvausmeikki, kevyt stailaus ja yksilöllinen set up, eli tausta ja valaisu suunnitellaan juuri toiveidenne mukaan.


Standard-paketti on kevyempi versio premiumista ja sopii hyvin henkilöstökuviksi ja yrittäjille, jotka tarvitsevat selkeitä ja edustavia kuvia markkinointiin ja verkostoitumiseen. Kuvien laatu on yhtä korkea kuin premiumissa ja voitte valita taustavärin lukuisista eri värivaihtoehdoista. Standard-paketissa valo on laadukas standard-henkilökuvavalaistus. Pakettiin voi valita lisäpalveluna meikin ja kevyen stailauksen.


More the merrier! Jos haluatte järjestää kuvauspäivän ja kuvauttaa enemmän henkilöitä kerralla, kannattaa teidän valita puolikkaan tai koko päivän henkilöstökuvaus. Kuvaukset voidaan järjestää teidän omissa tiloissa tai studiolla. Puolikkaan ja koko päivän kuvauksiin voi valita joko yksilöllisen set upin, eli teille suunnitellun taustan ja valaisun, tai standard set upin eli yksivärisen taustan ja laadukkaan standard-valaistuksen.


Kaikkiin kuvauksiin sisältyy huolellinen ennakkosuunnittelu ja kuvaustilanteessa kuvattavan huolittelu, eli puuterointi ja vaatteiden tsekkaus. Puolikkaan ja koko päivän kuvauksissa aikataulutan päivän myös puolestanne. Valmiit kuvat editoidaan aina niin, että lopputulos on viimeistelty, edustava ja luonnollinen. Pienet kauneusvirheet korjataan, mutta ikää ei poisteta. :) Editointiin kuuluu kommenttikierros, eli voitte vaikuttaa kuvien lopputulokseen vielä editoinnin jälkeen. Kuvat toimitetaan toivotussa koossa ja muodossa sähköisesti. Riippuen kuvamäärästä, kuvien normaali toimitusaika on 7-14 vrk. Kiireellisemmistä toimituksista voidaan sopia erikseen. Kaikkiin henkilökuviin sisältyy vapaat käyttöoikeudet - myös kolmansille osapuolille.


Matkakulut 1€/km, taustakartonki 10€/m ja mahdolliset rekvisiittakulut veloitetaan erikseen.


Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%. Tarkistathan myös peruutusehdot varauksen yhteydessä.


Premium-kuvaus

alk. 600€


1 tunnin kuvaus

5 editoitua kuvaa

Näytekuvat

Kuvausmeikki

Kevyt stailaus

Yksilöllinen set up

Lisäkuvat 50€


1/2 päivän kuvaus

alk. 550€


4 tunnin kuvaus

Näytekuvat

Standard set up

Max. 12 henkilöä

1 kuva / hlö 50€

3 kuvaa / hlö 100€

​Yksilöllinen set up +200€


Standard-kuvaus

alk. 350€


1/2 tunnin kuvaus

3 editoitua kuvaa

Näytekuvat

Standard set up

Lisäkuvat 50€

Kuvausmeikki ja hiusten

stailaus 140€


Koko päivän kuvaus

alk. 1100 €


8 tunnin kuvaus

Näytekuvat

Standard set up

Max. 24 henkilöä

1 kuva / hlö 50€

3 kuvaa / hlö 100€

Yksilöllinen set up +200€Ota yhteyttä!

Tavoitat minut parhaiten meilitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Lisääthän puhelinnumeron, jos toivot että soitan sinulle takaisin. Vastaan heti kun mahdollista, mutta viimeistään seuraavana arkipäivänä.


Sanna Kaesmae

sanna@kaesmae.com

+358 40 530 8803

Y-tunnus 2900779-1

Studio Skaala Oy

info@studioskaala.fi

Bruno Granholmin kuja 2

00510 Helsinki