Olen valokuvaaja Sanna Kaesmae ja olen erikoistunut henkilökuvaukseen, brändi- ja tuotekuviin, sekä promokuvaukseen.

Olen koulutukseltani taiteen maisteri ja valmistuin Aalto Yliopiston valokuvataiteen osastolta vuonna 2017. Kuvaajana pidän siitä, että saan yhdistää työssäni luovuutta ja kauneudenkaipuuta, tavata uusia ihmisiä ja nauttia erilaisista kuvauspäivistä. Minut löytää myös Instagramista nimellä @kaesmae ja Facebookista nimellä @kaesmaeportraits.

Olen kuvannut ihmisiä siitä asti, kun sain ensimmäisen kamerani vuonna 1997. Kuvaajana olen ihmislähtöinen ja uskon, että kuvattavan kanssa yhteisen sävelen löytäminen on tärkein tekijä hyvään lopputulokseen. Olen saanut kiitosta myös hyvästä ohjaamisesta ja rennosta ilmapiiristä kuvauksissa.

Juureni ovat pohjois-Suomessa Taivalkoskella ja opiskelut eri taidekouluissa toivat minut Helsinkiin vuonna 2008. Asun Vuosaaressa, jonka aarniometsät ja merenrannat ovat minulle kuin toinen kotini. Kysymyksiä herättävä taiteilijanimeni on muunnos oikeasta sukunimestäni Käsmä ja poimin sen elämäni ensimmäisestä lentolipusta.

Vapaa-ajallani teen musiikkia ja esiinnyn nimellä Mini & Muukalaiset. Ensimmäinen sinkku julkaistiin huhtikuussa 2023 ja sen videon voi katsoa YouTubesta, tai kuunnella Spotifysta alla olevasta linkistä! Valokuvauksesta onkin tullut minulle mielekäs työ, jonka avulla voin toteuttaa muita taiteellisia projektejani.


Studio Skaala

Studio Skaala sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien äärellä Vallilan vanhalla VR:n Konepajalla. Historiallinen VR:n Konepajan alue elää uutta kukoistuskauttaan ja sitä remontoidaan edelleen. Naapureistamme löytyy niin Kansallisteatteri, uusi Pöllölaakso, kuin klassinen Corona-baarikin. Kesäisin alue toimii kaupunkilaisten olohuoneena, kun aurinkoiset terassit, kirpparit ja kesätapahtumat houkuttelevat kävijöitä luokseen. Löydät meidät Konepaja Biergartenin kyljestä, ruokakauppa Lidliä vastapäätä.

Jos tulet paikalle omalla autolla tai taksilla, kannattaa navigaattoriin laittaa osoitteeksi Bruno Granholmin kuja 2 ja saapua alueelle Teollisuuskadun puolelta. Studion edessä on ilmaisia parkkipaikkoja. Studio on myös vuokrattavissa monenlaiseen käyttöön. Tila taipuu suurempiinkin valokuva- ja videotuotantoihin, sekä tapahtumiin kuten yritysjuhlat, lanseeraukset ja yksityistilaisuudet. Vuokrauksesta voit olla yhteydessä meilitse osoitteeseen: info@studioskaala.fi.


Asiakaspalautteet

"Sanna oli aikatauluhaasteista huolimatta erittäin mukava ja asiakaslähtöinen."

HRM Partners / asiakastyytyväisyyskysely

"Oikein ammattitaitoinen kuvaaja ja meikkaaja. Suosittelen muillekin."

HRM Partners / asiakastyytyväisyyskysely

"Meikkauspalvelu, rento tunnelma, industriaalinen ympäristö, inspiroiva kuvaaja."

HRM Partners / asiakastyytyväisyyskysely

Ota yhteyttä!

Tavoitat minut parhaiten meilitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Lisääthän puhelinnumeron, jos toivot että soitan sinulle takaisin. Vastaan heti kun mahdollista, mutta viimeistään seuraavana arkipäivänä.


Sanna Kaesmae

sanna@kaesmae.com

+358 40 530 8803

Y-tunnus 2900779-1

Studio Skaala Oy

info@studioskaala.fi

Bruno Granholmin kuja 2

00510 Helsinki